Schapenvoer groothandel

Bos Kleindiervoeders is een echte schapenvoer groothandel. Bij ons kan je schapenvoeding in bulk kopen! Onze hoogwaardige schapenbrokken zijn smakelijk en rijk aan vitamines en mineralen. Dit houdt uw schapen gezond en vitaal! Bestel bij dé schapenvoer groothandel.

Schapenvoer bulk kopen

Bos Kleindiervoeders heeft een groot assortiment aan schapenvoer. Onze schapenbrok extra is schapenvoer van hoogwaardige kwaliteit. De brok is smakelijk en rijk aan vitamines en mineralen! De lactobrok stimuleert de melkgift van moederschapen en beperkt de kans op slepende melkziekte. Dit verhoogt de groei en de gezondheid van de lammetjes! Onze lammerenkorrel is zeer smakelijk zodat de lammeren snel voer gaan opnemen, dit stimuleert de groei en ook de gezondheid. De toegevoegde kruidenmix voorkomt nierstenen en coccidiose besmetting bij schapen.

Schapenvoer assortiment

Bos Kleindiervoeders heeft een groot en kwalitatief assortiment aan schapen voeding. De soorten schapenvoer staan hieronder voor je op een rijtje, mocht je meer productinformatie willen klik dan op deze pagina op de desbetreffende voeding.

Schapenvoer bulk kopen

Koop je schapenvoer bulk nu snel en gemakkelijk bij dé schapenvoer groothandel: P. Bos Kleindiervoeders. Wij verkopen ook kippen voeding, paarden voeding en nog veel meer. Bestel nu en vul je bestelling aan tot 50 zakken. Het beste schapenvoer en schapenbrokken voor jouw schapen en lammeren koop je bij de schapenvoer groothandel.

Over P. Bos Kleindiervoeders groothandel

Opgericht in 1894 en inmiddels alweer de vierde generatie die aan het roer is P.Bos Kleindiervoeders een gespecialiseerd bedrijf in de veevoeding. P.Bos Kleindiervoeders weet alles over de afzonderlijke voer componenten en ontwikkeld voeding speciaal gericht op de gezondheid, de productie en de verschillende stadia van groei van het dier. In Ederveen staat de productiefaciliteit waaruit centraal alles kan worden verzonden naar de klant. In Ederveen wordt jaarlijks wel 150.000 ton voer geproduceerd. Koop uw schapenvoer en schapen brok van P. Bos Kleindiervoeders gemakkelijk online! Heeft u vragen? Neem gerust met ons contact op we helpen u graag verder!