Kippenvoer groothandel

P. Bos Kleindiervoeders is de kippenvoer groothandel. Door de kennis van professionele legpluimveehouderij, is P. Bos Kleindiervoeders een belangrijke leverancier in deze sector. P. Bos Kleindiervoeders is ook voor de houders van hobbydieren, in dit geval kippen. De samenstelling van het kippenvoer is constant, de constante samenstelling zorgt voor een goede vertering! U kunt ook gemakkelijk kippenvoer in bulk bestellen bij P. Bos Kleindiervoeders. Bestel het beste voer bij de kippenvoer groothandel.

Kippen voeding

De kippen blijven gezond, vitaal en strak in de veren door de P. Bos Kleindiervoeders kippenvoer. Ook leggen ze goede en smaakvolle eieren. Door de unieke samenstelling van kuikenopfokvoer nemen ook jonge kuikens het goed op. De toevoeging van kruidenmix onderdrukt coccidiose. 

Voor kippen vanaf 18 weken adviseren wij scharrel legmeel/korrel kippenvoer. Vanaf 50 weken kunt u 1% schelpen verstrekken en daarna elke 10 weken verhogen met minimaal 1% en maximaal 3%. In de voeding waar “DD” in de omschrijving staat is kleurstof toegevoegd, hierdoor worden de dooiers voller en donkerder van kleur.

Assortiment kippenvoer

P. Bos Kleindiervoeders heeft een groot assortiment aan kippenvoer. De soorten kippenvoer staan hieronder voor je op een rijtje, mocht je meer productinformatie willen klik dan op deze pagina op de desbetreffende voeding.

Bestel nu bij de kippenvoer groothandel

Bestel je kippenvoer bulk nu snel en gemakkelijk bij dé kippenvoer groothandel:  P. Bos Kleindiervoeders. Wij verkopen ook schapen voeding, paarden voeding en nog veel meer. Bestel nu en vul je bestelling aan tot 50 zakken. Het beste kippenvoer voor jouw kippen bij dé kippenvoer groothandel, P. Bos kleindiervoerders. 

Over P. Bos Kleindiervoeders groothandel

P. Bos Kleindiervoeders is opgericht 1894 en is de vierde generatie alweer aan het roer. P. Bos Kleindiervoeders weet alles over de afzonderlijke voer componenten en ontwikkeld voeding speciaal gericht op de gezondheid van het dier, de productie en de verschillende stadia van groei van het dier. De productiefaciliteit is gevestigd in Ederveen en er wordt jaarlijks wel 150.000 ton voer geproduceerd. Omdat Ederveen centraal ligt kan het voer daarom makkelijk worden geleverd door heel Nederland. Bestel uw kippenvoer bij de kippenvoergroothandel. Op zoek naar kippenvoer bulk? Dan bent u ook op het juiste adres. Bestel uw kippenvoer in bulk vandaag nog.