Meststof groothandel

Buiten dierenvoeding groothandel zijn wij ook groothandel in meststoffen. Koop je mest bij ons in bulk! Alles voor je tuin en weide vind je bij ons, P. Bos Kleindiervoeders. Al jarenlang hebben wij ervaring met de verkoop van (kunst) meststoffen. Via deze webshop kunnen wij u meststoffen leveren voor particulier gebruik. Bestel snel en gemakkelijk kunstmest bij de meststof groothandel.

Meststoffen

Als meststoffen groothandel hebben wij een ruim assortiment aan potgrond, mestkorrels en verschillende soorten mesten en zaden. Mocht u interesse hebben in andere meststoffen, neem dan gerust contact met ons op! Dan zullen we met u meekijken of we wat kunnen regelen: P. Bos Kleindiervoeders de groothandel voor meststoffen zoals kippenmestkorrels.

Assortiment meststof groothandel

We hebben een ruim assortiment aan potgrond, mestkorrels en verschillende soorten kunstmesten en zaden. Wil je meer weten over een specifiek product, klik dan op het desbetreffende product op deze pagina! Hieronder staan alle producten voor je op een rijtje.

Bestel nu bij de meststof groothandel

Bestel nu bij de meststof groothandel alle soorten mest, korrels en potgrond die je maar nodig hebt. P. Bos Kleindiervoeders verkoopt ook kleindier voeding en honden en katten voeding, wellicht ook interessant voor u!  Bestel nu en vul je bestelling aan tot 50 zakken bij de meststof groothandel van NL. 

Mocht u interesse hebben in andere meststoffen, neem dan gerust contact met ons op. Hiervoor hebben wij namelijk uw BRS-nummer nodig.

Over P. Bos Kleindiervoeders groothandel 

Opgericht in 1894 is P. Bos kleindiervoeders ondere andere een meststof groothandel die al jaren ervaring heeft in het produceren en innoveren van diervoeding. Inmiddels is al de vierde organisatie aan het roer van P. Bos kleindiervoeders. P. Bos Kleindiervoeders weet alles over de afzonderlijke voer componenten en ontwikkeld voeding speciaal gericht op de gezondheid van het dier, de productie en de verschillende stadia van groei van het dier. In Ederveen (centraal gelegen) staat onze productiefaciliteit en wordt er jaarlijks wel 150.000 ton voer geproduceerd. Omdat Ederveen zo centraal gelegen is het makkelijk om het voer te distribueren over het hele land en kunnen we ons zelf een echte groothandel in meststoffen noemen. Bestel uw meststof bij de groothandel in meststoffen. 

Contact

Bent u op zoek advies over meststof? Of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden met mest? We helpen u graag verder! Neem met ons contact op en koop uw meststof bij de groothandel in meststoffen.