Meststof groothandel

Buiten dierenvoeding groothandel zijn wij ook meststof groothandel. Koop je mest bij ons in bulk! Alles voor je tuin en weide vind je bij ons, P. Bos Kleindiervoeders. Al jarenlang hebben wij ervaring met de verkoop van (kunst) meststoffen. Via deze webshop kunnen wij u meststoffen leveren voor particulier gebruik. Bestel snel en gemakkelijk bij de meststof groothandel.

Meststoffen

We hebben een ruim  assortiment aan potgrond, mestkorrels en verschillende soorten mesten en zaden. Mocht u interesse hebben in andere meststoffen, neem dan gerust contact met ons op! Dan zullen we met u meekijken of we wat kunnen regelen: P. Bos Kleindiervoeders.

Assortiment meststof groothandel

We hebben een ruim  assortiment aan potgrond, mestkorrels en verschillende soorten mesten en zaden. Wil je meer weten over een specifiek product, klik dan op het desbetreffende product op deze pagina! Hieronder staan alle producten voor je op een rijtje.

Bestel nu bij de meststof groothandel

Bestel nu bij de meststof groothandel alle soorten mest, korrels en potgrond die je maar nodig hebt. P. Bos Kleindiervoeders verkoopt ook kleindier voeding en honden en katten voeding, wellicht ook interessant voor u!  Bestel nu en vul je bestelling aan tot 50 zakken bij de meststof groothandel van NL. 

Mocht u interesse hebben in andere meststoffen, neem dan gerust contact met ons op. Hiervoor hebben wij namelijk uw BRS-nummer nodig.