Konijnenvoer groothandel

De afgelopen jaren hebben wij van P. Bos Kleindiervoeders verschillende kwaliteitsvoeren ontwikkeld voor kinderboerderijdieren. Dit is voeding voor onder andere watervogels, konijnen, cavia’s, geiten, varkens en andere knaagdieren. We hebben een groot assortiment waaronder konijnenvoer in grootverpakking en meer knaagdierenvoer. Bestel gemakkelijk en snel online bij de konijnenvoer groothandel van Nederland.

Konijnenvoer groothandel

Het voer is onder andere voor konijnen gecreëerd, maar ook voor de andere dieren die hier al eerder benoemd zijn. Al het voer is rijk aan vitamine en mineralen en het geeft uw dieren tegelijkertijd meer glans! Heeft u een ander diersoort, waar wij nog geen voer voor hebben? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden om samen een nieuwe samenstelling te ontwikkelen.

Over het voer

Onze konijnen-korrel is een harde korrel met weinig stof. Dit zijn twee belangrijke eigenschappen, omdat een konijn stof slecht of niet wilt eten. Het is een korrel waarin alles zit wat belangrijk is voor de konijnen! Bestel uw konijnenvoer grootverpakking gemakkelijk via onze website.

Aan onze caviakorrel is extra vitamine C toegevoegd, dit is een belangrijke vitamine voor cavia’s. Onze geitenbrok is ook rijk aan mineralen en vitamines, dit houdt de geiten gezond en vitaal en de brok stimuleert de vruchtbaarheid! Wij leveren alleen knaagdierenvoer van kwaliteit. 

Assortiment kleindier voer in bulk

Bij P. Bos Kleindiervoeders, onder andere konijnenvoer groothandel, kan je kleindiervoer in bulk kopen! We hebben ons kleindiervoer voor je op een rijtje gezet. Wil je ergens meer over weten? Klik dan op het voer!

Bestel nu bij de konijnenvoer groothandel

Bestel allerlei soorten kleindier voeding bulk nu snel en gemakkelijk bij dé konijnenvoer groothandel: P. Bos Kleindiervoeders. Wij verkopen ook kippen voeding, paarden voeding en nog veel meer. Bestel nu en vul je bestelling aan tot 50 zakken. Het beste kleindiervoer en knaagdiervoer voor allerlei soorten voeding vind je bij dé konijnenvoer groothandel.

Over P. Bos kleindiervoeders

Opgericht in 1894 en alweer de vierde generatie aan het roer is P. Bos kleindiervoeders een echte specialist en groothandel op het gebied van knaagdier voeding. P. Bos kleindiervoeders weet alles over de afzonderlijke voer componenten en ontwikkeld voeding speciaal gericht op de gezondheid van het dier, de productie en de verschillende stadia van groei van het dier. In Ederveen is de productiefaciliteit gevestigd en wordt er jaarlijks wel 150.000 ton voer geproduceerd. Ederveen is centraal gelegen waardoor het voer gemakkelijk kan worden geleverd door heel Nederland. Bestel uw kleindiervoeding bij dé groothandel in veevoer. 

Contacteer ons! 

Heeft u vragen over de voeding zoals bijvoorbeeld het konijnenvoer grootverpakking? Of wil u graag advies over welke voeding het best aansluit op de wensen van het dier? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder waar nodig en kijken samen met u wat past bij uw dier. Wacht niet langer en haal de juiste voeding in huis voor uw kleindier.