KNZ Schapenliksteen

KNZ Schapenliksteen

Zout en mineralen liksteen voor schapen laag koper

Palletprijs per 10kg 11,55 incl. BTWAdvies verkoopprijs: 12,95

Voeg toe aan pallet

KNZ schapenliksteen

De behoefte aan zout van een schaap hangt van vele factoren af zoals, gewicht voer en samenstelling van het gras. Deze factoren variëren sterk en daarom is de behoefte aan zout ook zeer verschillend. De KNZ schapenliksteen is special ontwikkeld om naast zout tekort ook tekorten aan mineralen sporen elementen tegen te gaan. KNZ schapenliksteen wordt gemaakt van zeer zuiver zout. Kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen zijn niet nodig en worden niet toegevoegd aan de KNZ schapenliksteen. Zout, mineralen en sporenelementen zijn onmisbare ingrediënten voor de algemene gezondheid en de daarmee samenhangende prestaties van uw dieren.

Eventuele tekorten kunnen leiden tot verminderde eetlust, melkgift, groei en weerstand. Ook neemt de kans op vruchtbaarheidsproblemen en gewichtsverlies toe. Elke diersoort heeft zijn eigen specifieke behoefte. Daarom heeft KNZ voor rundvee, jongvee, paarden, schapen en wild speciale likstenen ontwikkeld.

De KNZ schapenlikstenen worden ontwikkeld samen met voedingsdeskundigen en in nauwe betrokkenheid met universiteiten. Door het natuurlijke likgedrag zijn dieren in staat zelf de eventuele tekorten aan zout, mineralen en sporenelementen, die via het basisvoer niet worden gedekt, aan te vullen. KNZ schapenlikstenen staan garant voor een zeer hoge en constante kwaliteit en dekken individuele behoefte van elk dier.

Bekijk naast onze KNZ schapenliksteen ook onze andere soorten schapenvoer! Bestel uw KNZ schapenliksteen nu gemakkelijk bij P. Bos Kleindiervoeders.