Blockemel mineralenemmer paarden

Blockemel mineralenemmer paarden

Mineralen likemmer voor paarden

Palletprijs per zak (15kg) 32,95 incl. BTWAdvies verkoopprijs: 39,95

Voeg toe aan pallet

Blockemel mineralenemmer paarden

De Blockemel mineralenemmer paarden Equi’ Passion Nature is een eenvoudige en praktische toepassing voor het verstrekken van alle noodzakelijke mineralen, vitaminen en sporenelementen in het weiland of in de stal. Voor paarden en pony’s is een dagelijkse aanvulling van mineralen, sporenelementen en vitaminen gewenst.

In het bijzonder bij een rantsoen bestaande uit enkel vers gras en hooi, is de toevoeging van sporenelementen noodzakelijk. Het verstrekken van de Blockemel mineralenemmer paarden draagt bij aan betere fysieke prestaties, sterkere botten en een hogere weerstand tegen infectieziekten van uw paarden. Door de toevoeging van melasse is de Blockemel mineralenemmer paarden extra smakelijk. Vooral in de zomer zorgen insecten voor onrustige paarden. Om dit probleem tegen te gaan, is aan de EQUI’passion Nature mineralenemmers knoflook toegevoegd. Bovendien heeft knoflook een bloedzuiverende werking. Tevens zorgt de toevoeging van biergist in combinatie met knoflook voor een gezonde spijsvertering.

Plaats 1 Blockemel mineralenemmer paarden per 10 dieren. De opname is afhankelijk van weersomstandigheden, minerale status van het dier en het aanbod en de kwaliteit van overig voer. De gemiddelde opname bedraagt 50-150 gram per dier per dag.

Bekijk ook onze andere soorten paardenvoer.